Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jul.2016, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suzukijem se zabio u reklamu benzinske pumpe kod Foče

FOČA – Vozač suzukija B.K. teško je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Miljevini kod Foče, potvrđeno je “Nezavisnim”.

Nezgoda se dogodila juče oko 4.20 časova na magistralnom putu Sarajevo – Foča, kada je B.K. izgubio kontrolu nad suzukijem, prešao na suprotnu saobraćajnu stranu i prednjim dijelom vozila udario u betonski nosač portala benzinske pumpe „Nestro Petrol“.

“U nezgodi navedeni vozač je teško povrijeđen i prevezen >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je u Univerzitetsku bolnicu Foča gdje mu je konstatovan prelom rebara”, rekli su u CJB Istočno Sarajevo.

Po ovlaštenju dežurnog tužioca izvršen je uviđaj.

Tačan uzrok s nezgode biće naknadno utvrđen.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Teško povređen vozač „suzukija“: Vozilom prešao na suprotnu stranu i udario u betonski nosač

Izvor: Blic, 25.Jul.2016

Lice čiji su inicijali B.K. zadobilo je prelom rebara u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu Sarajevo-Foča, u mestu Miljevina, opština Foča...Do nezgode, koja se dogodila juče oko 4.20, došlo je kada je B.K. izgubio kontrolu nad vozilom „suzuki“, kojim je upravljao, prešao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.