Sutra ujutru magla, tokom dana sunčano i toplije

Izvor: Press, 01.Nov.2014, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra ujutru magla, tokom dana sunčano i toplije

U Srbiji će sutra ujutru biti mestimicno magla i niska oblacnost koja će se ponegde po kotlinama i u nižim predelima zadržati pre podne, a u toku dana pretežno sunčano i malo toplije.
Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u Negotinskoj Krajini biće umereno oblačno. 

Duvaće slab, istocni i jugoistocni vetar, krajem dana i noću u košavskom podrucju u pojačanju. Najniža >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << temperatura biće od -1 do šest, a najviša od 10 do 16 stepeni.

I u Beogradu će sutra ujutru biti magla i niska oblačnost koja će se u nižim delovima grada zadržati duže tokom prepodneva, ali će u 

toku dana biti pretežno sunčano i malo toplije. Duvaće slab, istocni i jugoistocni vetar, tokom noci u pojacanju. 

Najniža temperatura biće oko pet, u okolini oko tri, a najviša oko 14 stepeni.

Prema izgledima vremena za sedam dana, do 9. novembra, 

biće toplije u košavskom području, veći deo sedmice vetrovito, na jugu Banata i sa udarima olujne jačine. Do srede će biti pretežno sunčano, od četvrtka umereno oblačno i uglavnom suvo, na jugozapadu ponegde kratkotrajna kiša, a u Negotinskoj Krajini tmurno. 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra ujutru magla, tokom dana sunčano i toplije

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Nov.2014

U Srbiji će sutra ujutru biti mestimicno magla i niska oblacnost koja će se ponegde po kotlinama i u nižim predelima zadržati pre podne, a u toku dana pretežno sunčano i malo toplije...Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u Negotinskoj Krajini biće umereno oblačno...Duvaće...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.