Sutra u Srbiji biti pretežno sunčano i toplije vreme

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Avg.2016, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra u Srbiji biti pretežno sunčano i toplije vreme

Sutra će u Srbiji vreme biti pretežno sunčano i malo toplije, najavio je danas Republički Hidrometeorološki Zavod.

Samo je na istoku i u planinskim predelima, uz lokalni razvoj oblačnosti, moguća pojava kratkotrajnog pljuska s grmljavinom.

Vetar će biti slab do umeren, severni i severoistočni. Jutarnja temperatura od 13 do 17 stepeni, a najviša dnevna od 25 do 30.

I u Beogradu će sutra vreme biti pretežno sunčano. Vetar će takođe biti slab do >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << umeren, severni i severoistočni. Jutarnja temperatura oko 17, a najviša dnevna oko 28 stepeni.

U narednih sedam dana vreme u Srbiji će većinom biti pretežno sunčano i toplo. Samo se sredinom iduće nedelje u severnim i zapadnim krajevima zemlje očekuje prolazno naoblačenje, uz pad temperature i lokalne pljuskove s grmljavinom.

U Beogradu će u narednih sedam dana vreme biti pretežno sunčano i toplo, osim sredinom iduće nedelje, kada se očekuje prolazno naoblačenje uz pad temperature i kratkotrajne pljuskove.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.