Sutra treći krug izvlačenja u nagradnoj igri Uzmi račun i pobedi

Izvor: Blic, 24.Mar.2017, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra treći krug izvlačenja u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi"

Treće izvlačenje nagrada u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi", biće održano sutra na Prvom programu Radio televizije Srbije u 17.45 časova, najavilo je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave Srbije.

U ovom izvlačenju biće dodeljeno 179 nagrada, ukupne vrednosti 31,2 miliona dinara. U direktnom televizijskom prenosu biće dodeljena dva stana u Beogradu, 12 automobila, putovanja u Njujork, Pariz i Grčku.

Izvlačenje ostalih nagrada takođe će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << obavljeno u studiju RTS-a i biće prenošeno putem live stream-a na sajtovima www.uzmiračun.rs i www.rts.rs.

Sve dobitnike Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave kontaktiraće u nedelju 26. marta i obavestiti o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Danas treći krug izvlačenja u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi"

Izvor: Blic, 25.Mar.2017, 09:13

Treće izvlačenje nagrada u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi", biće održano danas na Prvom programu Radio televizije Srbije u 17.45 časova, najavilo je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave Srbije...U ovom izvlačenju biće dodeljeno 179 nagrada, ukupne vrednosti 31,2 miliona dinara....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.