Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Sep.2016, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra sunčano i toplije, sredinom naredne sedmice sneg

U Srbiji će sutra ujutro biti hladno, a magle će biti po kotlinama, duž rečnih tokova i na visoravnima, dok će tokom dana biti pretežno sunčano i malo toplije vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab vetar. Jutarnja temperatura biće od četiri stepena na jugoistoku, do 12 stepeni na severu Šumadije, a najviša dnevna od 23 do 27 stepeni.

I u Beogradu će jutro biti hladno, na periferiji grada s kratkotrajnom maglom, dok će tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << dana biti pretežno sunčano i toplije, uz slab vetar. Jutarnja temperatura biće od osam do 12, a najviša dnevna oko 27 stepeni.

U Srbiji će se za vikend zadržati toplo vreme s najvišom temperaturom od 24 do 28 stepeni.

U subotu će biti pretežno sunčano, a u nedelju stiže postepeno naoblačenje s jugozapada koje će od popodneva ponegde doneti i kratkotrajnu kišu.

Do četvrtka će biti pretežno oblačno, mestimično s kišom koja će biti jača u utorak i sredu.

Temperatura će biti u postepenom padu, naročito sredinom iduće nedelje, kada je na visokim planinama moguć i slab sneg.

Biometeorološka prognoza za Srbiju za petak, 30. septembar:

Očekivana meteorološka situacija može relativno povolјno uticati na hronično obolele osobe, a oprez se ipak savetuje kardiovaskularnim bolesnicima.

Meteoropatske reakcije moguće su u vidu glavobolјe i poremećaja sna.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.