Sutra promenljivo oblačno i nestabilno, temperatura do 30 stepeni

Izvor: Blic, 26.Jul.2014, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra promenljivo oblačno i nestabilno, temperatura do 30 stepeni

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno i nestabilno, mestimicno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom i navišom dnevnom temperaturom do 30 stepeni.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, jutarnja temperatura biće od 15 do 22, a najviša dnevna od 26 do 30 stepeni.

U nedelju i ponedeljak ponegde će biti nepogoda sa velikom količinom padavina, gradom i jakim vetrom.

Duvaće slab i umeren južni, jugoistočni, u južnom Banatu povremeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i jak vetar.

I u Beogradu sutra promenljivo oblačno i nestabilno, povremeno kiša pljuskovi i grmljavine. Vetar slab i umeren južni , jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 21, a najviša dnevna oko 28 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do nedelje (3. avgusta), u većini dana biće promenljivo oblačno i nestabilno, sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, češćim posle podne i uveče.

Moguće su i nepogode sa velikom kolicinom padavina, gradom i jakim vetrom. Do srede temperatura oko i malo iznad proseka, zatim u manjem padu.

Krajem perioda pretežno sunčano i toplo.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Srbiji sutra nestabilno i kišovito, do 30 stepeni

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Jul.2014

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom, saopštio je Hidrometeorološki zavod.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.