Sutra prohladno sa snijegom, popodne razvedravanje

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jan.2015, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra prohladno sa snijegom, popodne razvedravanje

BIJELJINA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će preovladavati oblačno i prohladno vrijeme sa mjestimično slabim snijegom prijepodne, dok se popodne očekuje prestanak padavina.

Jutarnja temperatura od minus šest u višim predjelima do četiri na jugu, a najviša dnevna od nula do četiri, na jugu oko osam, u višim predjelima minus tri stepena Celzijusova.

Prema prognozi Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske, ujutro će biti oblačno na zapadu i sjeverozapadu >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << sa mjestimičnim i povremenim snijegom, dok će na istoku snijeg biti rjeđi i slabiji.

U centralnim predjelima i na jugozapadu biće suvo uz promjenljivu oblačnost, a na jugu sunčano vrijeme uz buru.

Tokom dana ostaje pretežno do potpuno oblačno vrijeme, dok će snijeg padati sve rjeđe, pa će u sve više predjela biti suvo. Na jugu sunčano sa umjerenom oblačnošću.

Uveče će u većini predjela biti suvo vrijeme, osim krajnjeg istoka gdje će i dalje biti uslova za slab snijeg.

Vjetar slab do umjeren, sjeverozapadni i sjeverni, u Hercegovini umjerena bura.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Sutra prohladno sa snijegom, popodne razvedravanje

Izvor: Cafe.ba, 25.Jan.2015

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će preovladavati oblačno i prohladno vrijeme sa mjestimično slabim snijegom prijepodne, dok se popodne očekuje prestanak padavina...Jutarnja temperatura od minus šest u višim predjelima do četiri na jugu, a najviša dnevna od nula do četiri, na jugu...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.