Sutra pretežno sunčano i toplo

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Apr.2015, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra pretežno sunčano i toplo

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i toplo vreme.

Vetar će biti slab i umeren, južnih pravaca. Najniža temperatura biće od četiri do 13 stepeni Celzijusa, a najviša dnevna od 22 do 26 stepeni, saopstio je Republički hidrometeorološki zavod.

I u Beogradu će biti pretežno sunčano i toplo. Vetar slab, južni. Najniža temperatura oko 13 C, a najviša dnevna oko 25 stepeni.

Izgledi vremena za Srbiju u narednih sedam dana - do 3. maja :

>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />U ponedeljak toplo uz postepeno naoblačenje, uveče i noću mestimicno kiša.

U utorak pretežno oblačno i svežije s kišom, pljuskovima i grmljavinom.

U sredu sveže, mestimično kiša, na visokim planinama i sneg.

Posle podne i uveče postepen prestanak padavina. U četvrtak pretežno sunčano i malo toplije. Od petka promenljivo s kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.