Sutra oblačno s kišom, vetrovito i svežije

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Maj.2016, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra oblačno s kišom, vetrovito i svežije

U Srbiji će sutra biti oblačno i svežije s kišom, ponegde i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom dok se veća količina padavina očekuje na jugozapadu i jugu Srbije, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Duvaće umeren, povremeno jak jugoistočni i istočni vetar, na jugu Banata sa olujnim udarima, a na severozapadu zemlje severoistočni vetar.

Jutarnja temperatura kretaće se od 8 do 13, najviša dnevna od 14 do 18 stepeni.

I u Beogradu će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << oblačno s kišom, vetrovito i svežije. Duvaće umeren, povremeno jak jugoistočni i istočni vetar. Jutarnja temperatura biće oko 12 a najviša dnevna oko 16 stepeni.

U Srbiji će u utorak i sredu biti oblačno i hladnije, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima, a veća količina padavina očekuje se u utorak i to na jugoistoku i istoku zemlje. Zatim do kraja nedelje biće promenljivo oblačno i toplije, ponegde s kratkotrajnom kišom ili pljuskovima s grmljavinom.

U Beogradu će u utorak i sredu biti oblačno i hladnije, povremeno s kišom. Zatim do kraja nedelje predviđa promenljivo oblačno i toplije, povremeno sa kratkotrajnom kišom ili pljuskovima sa grmljavinom.Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 2. maja 2016.

Usled nepovoljnog uticaja biometeorološke situacije cerebrovaskularnim bolesnicima, astmatičarima i reumatičarima se savetuje posebna opreznost.

Od meteoropatskih reakcija mogući su bolovi u kostima i zglobovima, pospanost i promenljivo raspoloženje.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.