Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Mar.2017, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra oblačno i svežije, do 20 stepeni

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno, svežije, u većini krajeva suvo a na jugozapadu i jugu ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom sa grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar će biti slab i umeren severni, severozapadni. Najniža temperatura kretaće se od sedam do 12, a najviša dnevna od 16 do 20 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i svežije. Vetar će biti slab i umeren >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << severozapadni. Najniža temperatura kretaće se oko deset, a najviša dnevna oko 17 stepeni Celzijusa.

U Srbiji će u nedelju biti pretežno oblačno i hladnije mestimično sa kišom, na jugu sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

Tokom noći ka ponedeljku u višim planinama predviđa se susnežica i sneg. U ponedeljak će biti hladno na jugu i istoku još ponegde sa kišom na  planinama sa snegom. U ostalim krajevima se predviđa delimično razvedravanje.

U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu.

Biometeorološka prognoza za subotu, 25. mart 2017. godine

Usled očekivanih biometeoroloških prilika oprez se i dalјe savetuje srčanim bolesnicima i osobama sa povišenim krvnim pritiskom. Na jugu i jugozapadu Srbije astmatičari mogu osetiti izvesne tegobe. Kod meteoropata su mogući problemi sa snom, glavobolјa i zamaranje.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRAMATIČAN PREOKRET: Sutra oblačno, uveče KIŠA, u ponedeljak SNEG, u utorak MRAZ, A ONDA...

Izvor: Kurir, 24.Mar.2017

...Na jugozapadu i jugu biće ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom sa grmljavinom..Vetar će biti slab i umeren severni, severozapadni, a najniža temperatura od sedam do 12 stepeni, saopštio je Republički hidrometerološki zavod..U Beogradu će biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.