Sutra najtopliji dan, crveno upozorenje za banjalučku i prijedorsku regiju

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jul.2015, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra najtopliji dan, crveno upozorenje za banjalučku i prijedorsku regiju

BANJALUKA - Meteoalarm u Republici Srpskoj izdao je za sutra crveno upozorenje za banjalučku i prijedorsku regiju, što znači ekstremno visoku temperaturu koja može dostizati i 40 stepeni Celzijusovih.

Ostale krajeve Srpske prati narandžasto upozorenje.

Za sutra se prognozira i najtopliji dan u ovom toplotnom talasu. Narandžasto upozorenje predviđeno je i za ostale krajeve BiH.

Ranije je najavljeno da se blago osvježenje može očekivati u četvrtak, 9. jula.

Inače, danas je na Autobuskoj stanici u Banjaluci stanični termometar pokazao temperaturu od 40 stepeni Celzijusa!

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Čuvajte se, danas do 40 stepeni!

Izvor: BanjalukaLive.com, 08.Jul.2015, 09:07

U BiH danas će biti najtopliji dan u ovom toplotnom talasu, sa temperaturom do čak 40 stepeni Celzijusovih. Meteoalarm u Srpskoj izdao je za danas crveno upozorenje za banjalučku i prijedorsku regiju, što znači ekstremno visoku temperaturu koja može dostizati i 40 stepeni Celzijusovih. Ostale...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.