Suspendovani letovi Er Srbije ka Tel Avivu za još 48 sati

Izvor: Blic, 23.Jul.2014, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suspendovani letovi Er Srbije ka Tel Avivu za još 48 sati

Kompanija Er Srbija (Air Serbia) saopštila je danas da je iz bezbednosnih razloga produžila suspenziju letova ka Tel Avivu za još 48 sati.

"Nakon procene informacija vezanih za tekuće događ‘aje u Izraelu, Er Srbija objavljuje da će za još 48 sati produžiti obustavu letova za međunarodni aerodom 'Ben Gurion' u Tel Avivu. Ta odluka doneta je na osnovu preporuka i smernica Evropske agencije za bezbednost vazdušnog saobraćaja (EASA), kao i američke Savezne uprave za vazduhoplovstvo(FAA)", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << navodi se u saopštenju.

Dodaje se da su "sigurnost i bezbednost putnika i posade uvek bili i ostaće prioritet" za Er Srbiju kao i da će javnost biti redovno obaveštavana o svim izmenama u redu letenja.

Evropska agencija za bezbednost vazdušnog saobraćaja (EASA) saopštila je ranije da "snažno preporučuje" aviokompanijma da izbegavaju letove ka Tel Avivu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Er Srbija suspenduje letove ka Tel Avivu za još 48 sati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jul.2014

"Nakon procene informacija vezanih za tekuće događaje u Izraelu, Er Srbija objavljuje da će za još 48 sati produžiti obustavu letova za međunarodni aerodrom 'Ben Gurion' u Tel Avivu. Ta odluka doneta je na osnovu preporuka i smernica Evropske agencije za bezbednost vazdušnog saobraćaja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.