Supruga lidera Sajentološke crkve birala ženu za Toma Kruza

Izvor: Blic, 02.Sep.2012, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Supruga lidera Sajentološke crkve birala ženu za Toma Kruza

Priče o tome koliko je Sajentološka crkva umešana u ljubavne odnose Toma Kruza i Kejti Holms isplivali su na površinu nakon njihovog razvoda, ali je magazin "Veniti fer" otišao korak dalje i objavio priču o tome kako su čelnici ove crkve organizovali audiciju ne bi li pronašli odgovarajuću ženu za poznatog glumca.

Među potencijalnim kandidatkinjama bile su i Sofija Vergara i Skarlet Johanson, a magazin "Vaniti fer" sada piše da je 2004. Šeli Miskavidž, supruga lidera >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sajentologa Dejvida Miskavidža nagdledala tajnu operaciju pronalaženja nove gospođe Kruz.

Njena kandidatkinja bila je članica Sajentološke crkve Nazanin Boniadi, londonska glumica rođena u Iranu koja se zabavljala sa Kruzom od novembra 2004. do januara 2005.

Magazin "Vaniti fer" prenosi da je Boniadi mesec dana pre "zabavljanja" svaki dan dolazila na audicije i da je morala da zvaničnicima Sajentološke crkve otkrije svoje lične tajne i detalje svog seksualnog života.

"Veniti fer" u tekstu navodi da je Boniadi rečeno da se reši proteza, crvenih pramenova i momka. Takođe je bila primorana da potpiše ugovor o poverljivosti i upozorena je da će, ukoliko na bilo koji način "uprska", biti stavljena na listu nepoželjnih osoba medju sajentolozima.

Posle srećna četiri meseca, njihova veza je završena kada je Kruz procenio da Boniadijeva ne poštuje dovoljno lidera sajentologa. Boniadi je potom poslata u Sajentološki centar na Floridi gde je napravila grešku i poverila se prijateljici - iako je to bilo strogo zabranjeno.

Prijateljica ju je prijavila zvaničnicima i Boniadi je za kaznu morala da čisti toalete četkicom za zube, pločice kiselinom i da u sred noći kopa rovove. Posle toga, po ulici je poradavala knjige osnivača sajentologije L. Rona Habarda, piše magazin.

Povezane vesti: Tomu Kruzu zabranjeno da priča o sajentologiji sa ćerkom Suri Sajentološka crkva okrenula Tomovu decu protiv Nikol Kejti Holms se od Toma Kruza razvodi da bi spasla ćerku od sajentološkog "logora" Žene se od Toma Kruza razvode u 33. godini Kejti Holms se plaši da je sajentolozi prate

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.