Sunčano, najviša dnevna i do 14 stepeni

Izvor: B92, 07.Feb.2016, 01:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sunčano, najviša dnevna i do 14 stepeni

Beograd -- Danas će u većem delu zemlje biti pretežno sunčano i malo toplije, s jutarnjom temperaturom od minus pet do tri stepena i najvišom dnevnom od sedam do 14.

U Timočkoj Krajini biće umereno oblačno i malo hladnije, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren, u košavskom području povremeno i jak južni i jugoistočni vetar koji će uveče i tokom noći na jugu Banata i u Podunavlju dostizati i udare olujne jačine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
U Beogadu će biti pretežno sunčano i malo toplije uz umeren, povremeno i jak južni i jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura biće oko tri, najviša dnevna oko 14 stepeni.

U ponedeljak i utorak se očekuje umereno oblačno, toplo i veći deo dana suvo vreme, uz umeren i jak, a na jugu Banata i u Podunavlju povremeno i olujni južni i jugoistočni vetar. Tokom noći između ponedeljka i utorka i u utorak ujutru je moguća veća oblačnost a ponegde i slaba kiša.

U sredu će biti oblačno sa kišom i vetrovito, na visokim planinama uveče i sa snegom. Duvaće umeren i jak vetar, južni i jugoistočni, na planinama i u košavskom području povremeno i sa udarima olujne jačine.

U četvrtak vetrovito i hladnije, ujutru i pre podne oblačno, još ponegde sa kišom i snegom, a posle podne se očekuje prestanak padavina i delimično razvedravanje. Od petka će biti pretežno oblačno i malo toplije, mestimično sa kišom.

Biometeorološka prognoza za nedelju, 7. februar 2016:

Usled očekivane biometeorološke situacije izvestan oprez se i dalјe savetuje kardiovaskularnim bolesnicima i astmatičarima, a u košavskom području i osobama sa osetlјivim nervnim sistemom. Promenlјivo raspoloženje, umor i glavobolјa su mogući kod meteoropata.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Danas pretežno sunčano, do 14 stepeni

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Feb.2016

U većem delu Srbije danas će biti pretežno sunčano i malo toplije, s jutarnjom temperaturom od minus pet do tri stepena i najvišom dnevnom od sedam do 14, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Duvaće slab i umeren, u košavskom području povremeno i jak južni i jugoistočni vetar...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.