Izvor: Nezavisne Novine, 27.Maj.2016, 07:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sunčano i veoma toplo, temperatura do 29

BANJALUKA - U Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka između 7 i 12°C, na jugu zemlje od 11 do 15°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 24 i 29°C.

U subotu u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano. Vjetar slab. U Hercegovini jugo, u Bosni vjetar istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka između 8 i 14°C, na jugu zemlje od 12 do 16°C. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Najviša dnevna temperatura zraka između 26 i 31°C.

U nedjelju u Bosni i Hercegovini će preovladavati sunčano uz umjerenu oblačnost. Poslije podne i u večernjim satima pljuskovi i grmljavina se očekuju u sjevernim područjima zemlje. Vjetar slab do umjerene jačine. U Hercegovini jugo, u Bosni vjetar istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka između 10 i 16°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 26 i 31°C.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.