Sudar dva automobila kod Niša, povređeno pet osoba

Izvor: B92, 26.Jul.2017, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar dva automobila kod Niša, povređeno pet osoba

Niš -- Pet osoba povređeno u sudaru dva automobila, niških i negotinskih registarskih oznaka, na putu Niš–Svrljig, javlja RTS.

Svi su prevezeni vozilima Hitne pomoći u niški klinički centar. Najviše povređenih je u "golfu" negotinskih tablica u kome je bilo pet putnika, od kojih je četvoro zadobilo povrede.

Pripadnici Policijske uprave Niš su na terenu i rade uviđaj, a o nezgodi je obavešteno i Osnovno javno tužilaštvo u Nišu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUDAR KOD NIŠA Povređeno pet osoba

Izvor: Blic, 26.Jul.2017

Pet osoba povređeno je u sudaru dva automobila na putu Niš-Svrljig. U udesu do koga je došlo jutros oko 9.00 jedna žena je teže povredjena dok su četiri muškarca zadobila lakše povrede, rečeno je agenciji Beta u niškoj Hitnoj pomoći...Po rečima lekara, žena je zadobila povrede glave ali...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.