Studentkinja medicine koja je opčinila svet

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jul.2014, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Studentkinja medicine koja je opčinila svet

Maja Pavlović, studentkinja medicine i budući kardiolog, privukla je pažnju britanskog Dejli mejla, koji za ovu zanosnu lepoticu kaže da je mnogima ubrzala puls kada je osvojila prvo mesto na bikini takmičenju u Španiji.

Na praksi u bolnici: Maja Pavlović

 

Ova 23-godišnja lepotica nedavno je dobila nagradu za najlepše noge na takmičenju “Women's Bikini Fitness Contest” u Španiji. Osim što studira i učestvuje u takmičenjima lepote, Maja je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i politički aktivna i trenutno je član Socijalističke partije Srbije, navodi čuveni list u tekstu posvećenom budućoj doktorki.

  Osvaja medalje na takmičenjima u fitnesu

 

Maja je izabrana za člana gradskog veća rodnog Čačka i, kako kaže, nada se da će se, uporedo sa medicinom, baviti i politikom. Ova atraktivna devojka je trenutno na petoj godini medicine na Univerzitetu u Kragujevcu. Navodno, kada dođe na praksu u bolnicu, mnogi se prave da su bolesni samo bi ih ona pregledala.

 

- Volim medicinu i volela bih da budem uspešna u tome. Ali, volim i politiku. Naravno, želim i da nastavim da učestvujem na takmičenjima lepote i da putujem - ispričala je Maja za Dejli mejl.

  mnogi bi za Maju rekli da je "avion" 

 

Finale ovog takmičenja održaće se između 17. i 20. oktobra u Montrealu u Kanadi, a do tada će Maja imati puno obaveza oko fakulteta i političkog angažmana.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.