Studenti, stare busplus karte važe i u novembru

Izvor: Mondo, 30.Okt.2014, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Studenti, stare busplus karte važe i u novembru

Studentske BusPlus kartice iz prethodne školske godine važiće do 30. novembra, odlučila je Direkcija za javni prevoz.

Foto: MONDO, Stefan Stojanović

Time je studentima koji svoje kartice još uvek nisu produžili za akademsku 2014/2015. godinu, omogućeno da ih dopune i za novembar, navodi se u saopštenju BusPlusa.

Iz tog preduzeća apeluju na studente da u narednih mesec dana blagovremeno posete prodajna mesta BusPlusa na kojima mogu besplatno regulisati >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << korišćenje kartica, kako bi se izbegle gužve.

Potrebno je podneti original potvrde o pohađanju fakulteta i pružiti na uvid važeću BusPlus karticu i ličnu kartu ili pasoš.

Prodajna mesta BusPlusa nalaze se u RK Beograd u Masarikovoj 5, zatim u suterenu GSP-a u Skender begovoj 47, GSP-u u Tržnom centru Trg Republike, GSP-u u Deligradskoj 10 kao i u Bulevaru Mihajla Pupina 10A.

Takođe, prodajna mesta su i u prodavnicama Tempo na Vilinim vodama bb, Obrenovačkom drumu 3, i Autoputu za Zagreb 35, kao i u poslovnicama Laste na Glavnoj autobuskoj stanici, zatim u Mladenovcu, Obrenovcu, Lazarevcu, Barajevu i Sopotu.

Dopuna personalizovanih BusPlus kartica za mesec novembar počela je 25. oktobra, a za sve informacije o kupovini i dopuni karata građanima je na raspolaganju služba Korisničkog servisa Bus Plusa putem telefona 011-7155-155, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.