Struja ubila majku i sina u selu kod Aleksinca

Izvor: B92, 20.Apr.2017, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Struja ubila majku i sina u selu kod Aleksinca

U okolini Aleksinca, u selu Glogovica, od udara struje poginuli su majka i sin, rekao je “Večernjim novostima” zamenik Osnovnog javnog tužioca Saša Stojanović.

Kako “Novosti” nezvanično saznaju nastradali su M.M. (46) i njen sin D.M. (16) iz Glogovice.

Dete je uhvatilo žicu pod naponom koja se otkačila i pala. U želji da pomogne sinu, majka je takođe nastradala od strujnog udara.

Radi se o porodici kojoj je struja isključena pre oko mesec >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dana, a koja se nakon toga nelegalno priključila na elektro mrežu.

Tragediju su preživeli otac i dve ćerke.

Žitelji Glogovice kažu da se radi o siromašnoj petočlanoj porodici. Oni ističu da je pre oko mesec dana sa naponske mreže isključeno oko 30 kuća u njihovom selu. Mnoge porodice koje imaju bolesne, decu ili stare ostale su bez električne energije i osnovnih uslova za život, tvrde stanovnici Glogovice.

Tragediju u okolini Aleksinca potvrdila je i niška policija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Struja ubila majku i dete kod Aleksinca!

Izvor: Mondo, 20.Apr.2017

Majka i sin iz sela Glogovica kod Aleksinca poginuli su od strujnog udara kada je jak vetar s bandere otkinuo žicu pod naponom...Foto: MONDO, Mario Milojević..  Kako je RTS-u potvrđeno u Policijskoj upravi Niš, u četvrtak oko 18.30 u selu Glogovica kod Aleksinca od strujnog udara su nastradali...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.