Stravično: Bahati vozač zbog kazne za parkiranje udario policajca i 20 metara ga nosio na haubi automobila

Izvor: Blic, 13.Avg.2014, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stravično: Bahati vozač zbog kazne za parkiranje udario policajca i 20 metara ga nosio na haubi automobila

Bahati vozač Bajram T. (39) udario je juče kolima policajca i 20 metara ga nosio na haubi automobila, pošto je prethodno probio ulaznu rampu na placu Parking servisa na Kalemegdanu i odbio da plati kaznu od oko 40 evra.

Incident se dogodio na placu "Parking servisa" u Bulevaru vojvode Bojovića kod Vidin kapija kraj Kalemegdana u Beogradu oko 20 sati.

Nezadovoljan jer mu je "pauk" odneo automobil, bahati vozač ušao je u svoj automobil dodao gas i zaleteo se ka rampi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i probio je.

U tom trenutku, ispred automobila stajao je policajac, ali ni to nije primoralo vozača da se zaustavi. Bahati vozač kolima je udario policajca, koji je poleteo da haubu i pao posle dvadesetak metara.

Povređeni policijski službenik sa lakšim povredama odmah je prevezen u Urgentni centar, a službenici Policijske stanice Stari grad deset minuta kasnije su uhapsili počinioca u Budimskoj ulici, saznaje "Blic".

Andrija Čupković, vd direktor JKP "Parking servis" je na parkiralištu na Vidin kapiji najoštrije osudio ovakvo ponašanje pojedinaca.

- Ovakvo nasilničko ponašanje prema službenicima MUP i radnicima Parking servisa koji samo obavljaju svoj posao je skandalozno. Ovakav incident ne sme više nikada da se ponovi. Energičnom akcijom, policija je samo 10 minuta kasnije privela izgrednika - rekao je Čupković.

On je dodao da će to preduzeće u saradnji sa policijom i pravosudnim organima uticati da se najstrože kazne "bahati vozači koji iskaljuju bes nad službenicima MUP" i direktno ugrožavaju uvodjenje komunalnog reda u Beogradu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.