Stravični detalji nesreće kod Niša: Muž poginuo pre godinu dana, majka i ćerke stradale na godišnjicu njegove smrti

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jun.2017, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stravični detalji nesreće kod Niša: Muž poginuo pre godinu dana, majka i ćerke stradale na godišnjicu njegove smrti

- Danas smo trebali da obeležimo godišnjicu smrti mog zeta Ivana koji je tragično stradao, a nova nevolja nas je zadesila. Vesna i Katarina se bore za život, a i Kristina je mogla da pogine. Pošle su da kupe spomenik za Ivana, a umalo su i one izginule – potreseno govori Milojica Dinić iz Donjeg Dragovlja kod Gadžinog Hana, kome su ćerka i unuke povređene u saobraćajnoj nezgodi koja se u petak u 21 sat dogodila na ulazu u selo Prva Kutina.

Vesna Dinić (41) i njene ćerke >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Kristina (21) i Katarina (20) bile su putnice u „pasatu“ koji je vozio njihov prijatelj Milan Miljković (27). Mladić je verovatno pod uticajem alkohola prešao na levu stranu kolovoza i direktno se sudario sa autom „BMW“ koji mu je dolazio u susret. Milan je ubrzo nakon nesreće preminuo, a niški neurohirurzi se još bore za život Vesne i Katarine. Kristina, koja je prošla sa lakim povredama, otpuštena je  iz bolnice.

Kako priča Milojica, Vesna je sa dve ćerke i sinom Mladenom nakon što je ostala udovica, otišla iz rodnog Donjeg Dragovlja u Niš gde je živela kao podstanar.

Foto: Telegraf

- Vesnin muž je imao nesreću sa traktorom, bio je teško povređen da bi preminuo nedelju dana nakon udesa. Ćerka je ubrzo posle toga sa decom našla stan u Nišu, bilo joj je teško, snalazila se kako je znala da zbrine ćerke i sina. Njih tri su te večeri krenule u Prvu Kutinu da vide da li je Ivanov nadgrobni spomenik gotov i da ga plate. Ne znam kako je došlo do nesreće ali koliko čujem, pravo je čudo da su preživele – priča zabrinuti starac.

Ni dva dana nakon nesreće Vesna i Katarina nisu došle svesti. Obe imaju povrede mozga i kostiju lica, majci je odstranjena slezina, a ćerka ima i povredu karlice.  Direktor Neurohirurške Klinike Vesna Nikolov saopštila je da je planirana dodatna dijagnostika.

Foto: Telegraf

- Obe pacijentkinje su i dalje životno ugrožene. Sutra ćemo da sprovedemo dijagnostiku skenerom i da u skladu sa tim nalazom sprovedemo dalje mere lečenja – rekla je Nikolov.

Ivana Pavlović (26) koja je bila za volanom „BMW“ takodje je teško povređena, ali je van životne opasnosti.

(D.R.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Tužna sudbina porodice iz Niša: Na isti dan kada joj je poginuo muž, Vesna sa ćerkama doživela nesreću

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2017

Majka i jedna ćerka se bore za život..Vesna Dinić (41) i njene ćerke Kristina (21) i Katarina (20) bile su putnice u „pasatu“ koji je vozio njihov prijatelj Milan Miljković (27)...- Danas smo trebali da obeležimo godišnjicu smrti mog zeta Ivana koji je tragično stradao, a nova nevolja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.