Stravična nesreća kod Dubrovnika: Poginuo Britanac i dvoje dece, majka i treće dete se bore za život

Izvor: Blic, 31.Jul.2014, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stravična nesreća kod Dubrovnika: Poginuo Britanac i dvoje dece, majka i treće dete se bore za život

Tri osobe u automobilu britanskih registracija poginule su jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći na ulazu u mesto Slano, kod Dubrovnika, javili su lokalni mediji.

Još dve osobe iz automobila u teškom stanju prevezene su u dubrovačku bolnicu.

Prema nezvaničnim informacijama, u sudaru kamiona i automobila poginuli su otac i dvoje dece iz Velike Britanije, dok su majka i treće dete prevezeni u bolnicu.

Lekari se bore za život žene, navodi Dubrovački >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vijesnik.

Prema informacijama Dubrovačkog vjesnika do nesreće je došlo u zavoju iznad Banja. Automobil britanskih registarskih oznaka navodno je prvo udario u bankinu, a zatim podleteo pod kamion.

U bolnici je i vozač kamiona.

- Majka (44) i dete (8) su u vrlo teškom stanju polutraume kolima Hitne pomoći dovezeni u našu bolnicu. Kod majke smo utvrdili unutrašnje krvarenje i rupturu jetre te smo je žurno operisali. Kod deteta je utvrđeno više teških povreda grudnog koša i glave i onda se zajedno s majkom trenutno nalazi na Odeljenju intenzivnog lečenja jer su vitalno ugroženi - rekao je Dubrovačkom vjesniku direkotr Opštee bolnice Dubrovnik dr Jerko Feri Certić.

Vozač kamiona Cesta Dubrovnik, 40-godišnji L. P. u potpunom je stanju šoka nakon stravične nesreće.

Ispričao je za Dubrovački dnevnik kako je vozač BMW-a verovatno i zbog mokrog kolovoza, izgubio kontrolu u jednom trenutku i odbio se u desnu stranu od rubnik i onda podleteo direktno pod kamion.

On i njegov suvozač su odmah pozvali Hitnu pomoć i iz automobila izvlačili preživele. "Prizor je bio stravičan", dodaje.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.