Stopa premije osiguranja i članarine nepromijenjena i 2016.

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Nov.2015, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stopa premije osiguranja i članarine nepromijenjena i 2016.

SARAJEVO - Stopa premija osiguranja i članarine za komercijalne banke u BiH za narednu godinu biće kao i ovogodišnja, odlučio je Upravni odbor Agencije za osiguranje depozita BiH.

U saopštenju Agencije za osiguranje dopozita BiH navodi se da je na juče održanoj sjednci utvrđena visina stope premije osiguranja i članarine za 2016. godinu, odnosno da na godišnjem nivou stopa premije osiguranje ostane 0,26 odsto, a članarina 0,02 odsto.

Upravni odbor je za spoljnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << revizora Agencije za osiguranje depozita BiH izabrao Revizorsku kuću "REVIK" iz Sarajeva.

Na sjednici je razmatrana informacija o komercijalnim bankama koje imaju probleme u poslovanju.

Ovo pitanje biće razmatrano i na narednoj sjednici Upravnog odbora Agencije za osiguranje depozita BiH na koju će biti pozvani direktori entitetskih agencija za bankarstvo.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.