Stigao novi Huawei Honor

Izvor: Mondo, 01.Jul.2015, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigao novi Huawei Honor

Honor 7 donosi odlične specifikacijame po veoma povoljnoj ceni.

Foto: GSM Arena Huawei Honor 7

Kompanija je krajem juna predstavila novi model iz više srednje klase, bolje rečeno hibridne klase, kako je neki nazivaju. Honor 7 je od metala, jednodelno kućište je napravljeno od aluminijuma i dostupno je u zlatnoj, crnoj i sivoj boji.

Telefon poseduje ekran veličine 5.2 inča, 1080p rezolucije. Ugrađen je i Kirin >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 935 čipset, tj. SoC, koji u sebi sadrži quad-core2.2 GHz CPU i Mali-T628 GPU, kao i 3GB RAM memorije. Ovo sigurno nije najbrži čip ali je dovoljno dobar za multimedijalni sadržaj u 1080p rezoluciji.

Glavna kamera ima 20MP, dual-led blic, safirno staklo kao zaštitu. Dostupna je i kamera od 8MP na prednjoj strani. Čitač otiska prsta nalazi se na zadnjoj strani ispod kamere i izgleda isto kao kod Mate 7 modela.

Baterija je kapaciteta 3100 mAh, brzo punjenje je omogućeno, a operativni sitem je Android u verziji 5.0 Lollipop sa Emotion 3.1launcher-om.

Biće dostupan u tri verzije: 16 GB single-sim, 32 GB dual-sim i 64GB dual-sim takođe. Sve tri verzije podržavaju brze 4G LTE mreže i imaju NFC. Cene zavisi od modela, a kreće se od 320 do 400 dolara. Prodaja počinje ovog meseca, prenosi GSM Arena.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.



Izvor: Steve Hemmerstoffer

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.