Stefanović: Vučićeva nervoza, bes, primitivizam i prostakluk (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Dec.2014, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Vučićeva nervoza, bes, primitivizam i prostakluk (VIDEO)

Borislav Stefanović je večeras da je premijer Aleksandar Vučić pokazao 'dosad neviđenu dozu nervoze, besa i primitivizma' u srpskom parlamentu.

Šef poslaničke grupe Demokratska stranke reagovao je na opasku premijera da mu ne poslanici DS-a ne dobacuju dok govori jer ih se on ne plaši, te da time samo pokazuju da su kukavice.

Obrazlažući svoje prethodne primedbe o "politickom bumerangu", naveo je da je time mislio da će premijeru isti oni koji mu danas aplaudiraju >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << za "tu šuplju kantu koju prodaje građanima" sutra biti protiv njega.

A za uvrede izrečene na racun poslanika DS, Stefanović je rekao da bi premijer trebalo da se izvini bar građanima.

"Moje uvrede su se svele na to da ste kukavice, a šta ste vi meni rekli u samo dva minuta", rekao je Vučić, dodajući da je normalno da će i oni (SNS) jednom pasti s vlasti, a onda, obraćajući se Stefanoviću, dodao:

"Jedino vi ne padate, a govorite o bumerangu koji će da nam se vrati, čime vi nama pretite progonom... Imate, međutim, samo problem jer se ne plašim vaših progona, prolazio sam ih 12 godina".

A o "šupljoj kanti", dodao je, pričaju oni koji su šuplju kantu ostavili u našoj državnoj kasi i kući, a mi, kako je rekao, državu pocinjemo da gradimo onako kako treba da uzgleda pristojna kuća.

Na kraju, premijer je poslanicima DS poručio da i kad ode s vlasti, a tome će oni, dodao je, moći možda uskoro da se iznenade, "nećete doći vi nego neki drugi, a meni do vlasti nije ni malo stalo".

"Osam meseci sam na čelu vlade i umoran sam od primedbi koje se odnose na sve što su nam napravili oni koji nas sada kritikuju", zaključio je Vucić.

Predsedavajući je tokom ove žučne rasprave izrekao poslanicima DS više opomena za neprimereno ponasanje, nakon čega je prekinuo sednicu zatraživši od obezbeđenja da postupi po tim odlukama.

Posle pauze, u nastavku rasprave, Draganu Šutanovcu predsedavajući nije dozvolio da govori, jer su, prema njegovim rečima, i on i poslanička grupa DS manifestovali "bahato ponašanje u kafanskoj atmosferi".

Premijer je ponovio da su demokrate kukavice, da o njihovom "demokratskom kapacitetu" govori to što ga je njihov nekadašnji lider nazvao stokom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.