Stefanović: Verujem da uskoro imamo ubicu Milana Pantića

Izvor: N1 televizija, 19.Jun.2017, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Verujem da uskoro imamo ubicu Milana Pantića

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da se intenzivno radi na rasvetljavanju ubistva novinara Milana Pantića iz Jagodine, i da veruje da će se uskoro znati "naredbodavac i ubica".

"Intezivno se radi na tom slučaju. Prikupljaju se svi dokazi. Želim da verujem da ćemo uskoro imati i naredbodavca i ubicu", rekao je Stefanović za Radio-televiziju Vojvodine.

Predsednik Komisije za istraživanje ubistava novinara Veran Matić izjavio je >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ranije da je policijska istraga u slučaju ubistva novinara Milana Pantića iz Jagodine okončana 16 godina posle ubistva, a da su imena osumnjičenih nalogodavaca i izvršilaca "sa teritorije Beograda i Jagodine" dostavljena tužiocu.

Matić je ranije kazao da je istraga pokazala da su prikupljeni dokazi za naručioce, da su rasvetljeni njihovi motivi i da je Pantić ubijen 2001. upravo zbog svog novinarskog rada i istraživačkih tekstova o korupciji i kriminalu u Jagodini i tom delu Srbije.

Novinar Milan Pantić, u to vreme dopisnik "Večernjih novosti", ubijen je 11. juna 2001. godine ispred svoje zgrade u Jagodini, udarcem tupim predmetom u glavu.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Pitanje vlade je pitanje podrške, ne matematike

Izvor: RTS, 19.Jun.2017

Funkcioner SNS-a Nebojša Stefanović izjavio je da pitanje parlamentarne većine nije pitanje brojki i matematike, već političke podrške novoj vladi i nastavku dosadašnje politike. Stefanović, koji je i ministar unutrašnjih poslova, veruje da će se uskoro znati "naredbodavac i ubica" novinara...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.