Stefanović: Posebna pažnja na prevenciji požara

Izvor: Studio B, 02.Jul.2015, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Posebna pažnja na prevenciji požara

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da će sve nadležne službe tokom letnjih meseci posebnu pažnju posvetiti prevenciji požara.

"Na požare treba obratiti posebnu pažnju, naročito ako se uzmu u obzir prognoze koja imamo za dve nedelje u avgustu. Ne smemo da dozvolimo da požari nanesu veliku štetu ili da neko u njima strada", rekao je Stefanović otvarajući sednicu Repubičkog štaba za vanredne situacije.

Nakon njegovog kratkog izlaganja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << sednica je zatvorena za javnost, a na njoj bi osim prevencije požara trebalo da se analiziraju mere koje se primenjuju u odbrani od poplava.

Sednici prisustvuju i ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksndar Vulin, ministar bez portfelja zadužen za vanredne situacije Velimir Ilić, načelnik sektora za vanredne situacije MUP-a Predrag Marić, kao i predstavnici durgih ministarstava i Vojske Srbije.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Posebna pažnja na prevenciji požara

Izvor: Akter, 02.Jul.2015

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da će sve nadležne službe tokom letnjih meseci posebnu pažnju posvetiti prevenciji požara.."Na požare treba obratiti posebnu pažnju, naročito ako se uzmu u obzir prognoze koja imamo za dve nedelje u avgustu. Ne smemo da dozvolimo...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.