Stefanović: Nije razmatrana koalicija sa SDS ili LDP

Izvor: Kurir, 26.Dec.2014, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Nije razmatrana koalicija sa SDS ili LDP

BEOGRAD - Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović izjavio je da organi SNS nisu raspravljali o eventualnoj koaliciji sa Socijaldemokratskom strankom ili Liberalno demokratskom partijom posle rekonstrukcije Vlade Srbije.

"Na organima SNS o tome do sada nismo raspravljali, već je to u domenu novinarskih spekulacija", rekao je Stefanović.

Upitan da li je moguće da rekonstrukcija Vlade Srbije bude u januaru, kazao je da od brojnih obaveza >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ne stiže ni da razmišlja o toj ideji, i da je to pitanje isključivo u nadležnosti predsednika Vlade Aleksandra Vučića.

Na pitanje da li je siguran ostanak Socijalističke partije Srbije (SPS) u Vladi, Stefanović je ocenio da ništa nije izvesno, i da sve zavisi od toga da li predsednik Vlade smatra da je saradnja sa SPS uspešna.

On je odbacio navode da među naprednjacima postoje nesuglasice između navodno podeljenih pristalica Vučića i predsednika Tomislava Nikolića, i poručio "dušebrižnicima" da ne brinu za Srpsku naprednu stranku.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.