Stefanović: Nećemo tolerisati napade na policiju

Izvor: Blic, 24.Jul.2014, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Nećemo tolerisati napade na policiju

Ministar unutrasnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović poručio je večeras da policajci u njemu imaju prijatelja na koga mogu uvek da računaju i da se napadi na policiju neće tolerisati.

"Ja sam vaš pravi prijatelj koji vam neće davati obećanja koja neće moći da ispuni i svi zajedno ćemo se boriti za promene na bolje", rekao je Stefanović u Beogradu na proslavi 23 godine postojanja Nezavisnog sindikata policije.

Stefanović je istakao da neće tolerisati niti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << okretati glavu na napade na policajce i najavio da bi u narednih par meseci trebalo da se, u skladu sa mogućnostima države, oseti poboljšanje statusa policijskih službenika.

Nezavisni sindikat policije postoji od 1991. godine i okuplja više od 25.000 članova.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Stefanović: Nećemo tolerisati napade na policiju

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jul.2014

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović poručio je večeras da policajci u njemu imaju prijatelja na koga mogu uvijek da računaju i da se napadi na policiju neće tolerisati.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.