Stefanović: Mi smo udruženi sa građanima Srbije

Izvor: B92, 12.Feb.2016, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Mi smo udruženi sa građanima Srbije

Beograd -- Levica Srbije je spremna za svako programsko i ideološko rešenje, ali neće po svaku cenu ići na izbore sa opozicionim strankama, kaže Borislav Stefanović.

Kako navodi, potpuna je besmislica da se neko razdvaja, a da se posle spaja.

"Ne mora niko da se udružuje s Levicom Srbije, mi smo udruženi s građanima Srbije", objasnio je Stefanović.

Stefanović je odbio da odgovori na pitanje o finansiranju LS i rekao da bi to pitanje trebalo da upute >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na adresu Srpske napredne stranke.

"Ko to plaća? To je pitanje. A opozicione partije, koje odštampaju par hiljada plakata, često dobrom voljom štampara, čije firme ne sme niko da spomene, jer bi imale velike probleme, snalaze se u okviru zakona koliko mogu", naveo je Stefanović.

Zbog toga, dodao je, radimo na terenu, razgovaramo s građanima Srbije.

"Mogu da kažem da je LS jedina stranka u Srbiji koja je do sada obišla celu Srbiju. Bili smo svuda, a drugi još nisu ni počeli", zaključio je Stefanović.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Stefanović: Mi smo udruženi s građanima Srbije

Izvor: Akter, 12.Feb.2016

Predsednik Levice Srbije Borislav Stefanović izjavio je danas da je stranka otvorena za svako programsko i ideološko rešenje, ali da neće po svaku cenu ići na izbore zajedno sa drugim opozicionim stranakama, jer je potpuna besmislica da se neko razdvaja, a da se posle spaja.."Ne mora niko da se...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.