Stefanović: Izbori mogući ako ne obezbedimo STABILNU VEĆINU

Izvor: RTV Pink, 19.Jun.2017, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Izbori mogući ako ne obezbedimo STABILNU VEĆINU

Ministar unutrašnjih poslova Sbije i potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović ocenio je danas da je raspisivanje novih izbora jedna od mogućnosti ukoliko Narodna skupština ne bude mogla da formira stabilnu većinu za izbor nove vlade, ali je i dodao da ne veruje u takav ishod.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na RTV Pink...






Povezane vesti

Stefanović: Verujem da uskoro imamo ubicu Milana Pantića

Izvor: N1 televizija, 19.Jun.2017

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da se intenzivno radi na rasvetljavanju ubistva novinara Milana Pantića iz Jagodine, i da veruje da će se uskoro znati "naredbodavac i ubica"..."Intezivno se radi na tom slučaju. Prikupljaju se svi dokazi. Želim da verujem da ćemo...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.