Stari grad obeležio Evropski dan Dunava

Izvor: Danas, 30.Jun.2015, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stari grad obeležio Evropski dan Dunava

Gradska opština Stari grad juče je, na Evropski dan Dunava, organizovala tradicionalnu akciju čišćenja priobalja gradske reke. Veliki broj građana, predstavnika Opštine i volontera pridružili su se otklanjanju otpada duž Dunavskog keja.

Marko Bastać iz opštine Stari grad navodi kako je namera opštine bila da se ukaže na važnost očuvanja životne sredine, ali i da se starogradsko šetalište na Dunavu, koje je u letnjim mesecima najposećenije, uredi i ulepša. >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas <<

- Činjenica da briga o životnoj sredini nije na listi prioriteta u našoj zemlji, ne sme da bude izgovor da mi na lokalnom planu, u našoj opštini, ne sprovodimo aktivnosti koje će sačuvati i ulepšati našu okolinu. Zahvaljujemo se Starograđanima, brojnim volonterima, ali i prolaznicima koji su nam se rado priključili, na naporima i dobroj volji da čuvamo Stari grad " rekao je Bastać.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.