Stanje Bobi Kristine i dalje kritično

Izvor: Blic, 27.Feb.2015, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanje Bobi Kristine i dalje kritično

Ćerka Vitni Hjuston i Bobija Brauna, Bobi Kristina Braun, skoro mesec dana nalazi se u veštački indukovanoj komi. Nakon što su je lekari danas na kratko izveli iz kome, nesrećna devojka je doživela nekoliko snažnih napada, piše magazin People.

-Doktori su je izveli iz kome ali ona nije reagovala onako kako smo priželjkivali, već je pretrpela nekoliko jakih napada, pa su doktori ponovo indukovali komu- rekao je izvor blizak porodici Braun.

-Ovo je strašno. Svi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << smo se nadali da će se stvari nakon ovoga povoljnije razvijati za Bobi Kristinu. Bili smo optimistični, ali njenom ocu je ovo najteže palo, jer je verovao da će joj biti bolje-rekao je isti izvor.

Ćerka Vitni Hjuston i Bobija Brauna, nalazi se u komi od 31. januara nakon što su je članovi porodice našli na podu kupatila u besvesnom stanju.

Profesor Medicinskog fakulteta u Džordžiji, doktor Subašini Rameš, objasnio je za magazin People, koji su najčešći razlozi privremenog ukidanja veštački indukovane kome.

-Mogu da se dese dve stvari zbog kojih se pacijent izvodi iz kome. Ili da je osnovni medicinski problem napredovao ili da doktori žele da vide da li pacijent može da uradi nešto sam, bez pomoći aparata- objasnio je doktor.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.