Stanija ogorčena: Živimo u smrdljivoj državi!

Izvor: Vesti-online.com, 21.Okt.2016, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija ogorčena: Živimo u smrdljivoj državi!

Stanija Dobrojević podelila je sa ostatkom sveta problem koji joj se desio kada je putem interneta poručila stvar iz Amerike.

Kada je Dobrojevićevoj stigla porudžbina, ispostavilo se da carinjenje mora da plati duplo više nego što sama roba košta. Ovo je starletu i pevačicu toliko razbesnelo da je oplela po državi.

- Naručim stvar iz Amerike koja košta 70 dolara. Upravo stigla i traže mi da platim 13.000 dinara carinu na stvar od 70 dolara?! WTF? Je l' ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << realno?! Kome sad ja da se žalim, Upravi vodovoda?! Imam čak i račun te stvari. Na osnovu čega gospoda carinici prave procene? Smrdljiva država. Sad sam nešto naručila i nikad više. Ovo samo mogu da rade u zemlji Srbiji, da porez platiš više nego što košta stvar! - požalila se Stanija na Tviteru.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.