Staljingrad - HBO premijera

Izvor: Mondo, 25.Okt.2014, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Staljingrad - HBO premijera

Ekskluzivna premijera istorijskog filma "Staljingrad" samo na HBO, vodećoj premijum televizijskoj mreži.

Foto: Promo. Staljingrad na HBO kanalu.

Kao i svake nedelje, u terminu za filmsku premijeru, najpoznatiji filmski kanal HBO s ponosom najavljuje film „Staljingrad“, koji će biti premijerno prikazan 26.10. u 20.05h.

„Staljingrad“ je epski osvrt na bitku koja je preokrenula tok Drugog svetskog rata i prikazuje grupu odlučnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ruskih vojnika koji se bore da zaštite zgradu od strateškog značaja u svom porušenom gradu od nemilosrdne nemačke vojske. Tokom njihove borbe za grad zbližavaju se sa dve Ruskinje nakon čega se rađa ljubav.

Ovaj ratni film, u kojem je velika bitka dramatično suprotstavljena ljudskoj drami ruskih vojnika, nekolicine preostalih civila, ali i napadača na Staljingrad, mogu da pogledaju svi korisnici IPTV usluge Telekoma Srbija, u nedelju u 20.05h, na IPTV kanalu 801.

Pored HBO kanala, korisnicima IPTV usluge su na raspolaganju i HBO Comedy, Cinemax i Cinemax 2 kanali, kao i svi ovi kanali u visokoj rezoluciji (HD), koji su dostupni u okviru HBO Premium paketa.



HBO Premium paket vam omogućava da koristite uslugu HBO On Demand, uslugu videa na zahtev koja u vaš dom donosi više od 180 sati hit filmova i serija mesečno na vaš TV prijemnik, kao i uslugu HBO GO koja nudi više od 2000 sati programskih sadržaja, dostupnih na vašim prenosnim računarima, iPhone-u, iPad-u ili Android telefonima i tabletima, bilo kad, bilo gde i koliko god puta to poželite.

Za HBO Premium paket možete jednostavno da se prijavite. Sve što je potrebno da uradite jeste da prijavu izvršite u nekoj od poslovnica ili putem IPTV menija, izborom sledećih opcija Upravljanje nalogom/Korisnički nalog/Sve usluge/Open IPTV paketi/HBO Premium.

Usluga HBO GO je dostupna samo u okviru HBO Premium paketa na koji možete da se prijavite na stranici hbogo.rs. Kada izvršite registraciju na pomenutom sajtu, potrebno je da izaberete „Telekom Srbija“ sa liste operatora i unesete traženo korisničko ime i lozinku. Prihvatanjem uslova korišćenja i klikom na „Dalje“ uspešno se izvršava aktivacija HBO GO usluge posle čega ćete moći da uživajte u HBO sadržajima.

Za sve dodatne informacije o IPTV usluzi i HBO paketu posetite sajt Telekoma Srbija. Budite u nedelju uz HBO i IPTV kanal 801 i pogledajte kako ljubav pobeđuje svaki rat.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.