Izvor: N1 televizija, 22.Okt.2016, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta predviđa novi Zakon o borbi protiv korupcije?

Nacrt novog zakona o Agenciji za borbu protiv korupcije ponuđen je na javnu raspravu. Njegov tekst je rezultat kompromisa članova radne grupe, koju su činili predstavnici izvršne vlast, same Agencije, ali i organizacija civilnog društva i stručnjaka. Prve ocene su da nije loš, ali da može biti bolji.

Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Novi zakon ukida gomilanje funkcija i fotelja

Izvor: Radio 021, 23.Okt.2016, 08:28

Nacrt novog zakona o Agenciji za borbu protiv korupcije ponuđen je na javnu raspravu...Njegov tekst je rezultat kompromisa članova radne grupe, koju su činili predstavnici izvršne vlasti, same Agencije, ali i organizacija civilnog društva i stručnjaka. Prve ocene su da nije loš, ali da može biti...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.