Šta otkriva lice svakog znaka?!

Izvor: Vesti-online.com, 26.Maj.2017, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta otkriva lice svakog znaka?!

Velika većina osoba kada nekog upozna, prvo obrati pažnju na lice. Lice, njegov izraz, oči, pogled, mimika i gestikulacija, definitivno nam mnogo toga mogu reći o svakoj osobi. Postoje još neka, manje ili više izmišljenja tumačenja koja govore o licu neke osobe, pa tako, osoba sa spojenim obrvama sigurno jeste pametna, ali ne i baš naročito druželjubiva.

Osoba sa "sitnim očima" bi tako trebala da bude zla, a nešto slično se može "prilepiti" kao epitet osobi koja ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tanke usne.

U ovoj analizi bavićemo se onim što skriveno poručuje lice svakog znaka.

Ovan izrazom svog lica može da se trudi da ne pokaže ništa. U većini slučajeva je narogušen, pa ne ostavlja utisak nekakve prijatnosti.

Njegov pogled je uglavnom prodoran i on se trudi da na taj način ostavi jasan utisak da je ozbiljna osoba. Kada se smeje, njegovo lice se ozari najlepšom energijom.

Bik ima lice gde su "oči" u istinskom smislu ogledalo duše. Ono o čemu misli, može se videti po njegovim očima.

Uglavnom imaju guste obrve sa kojima mogu da prave "narogušen izraz" jako lako, pa će ih neki doživeti kao preozbiljne osobe. Dame u ovom znaku licem uglavnom emituju veliki šarm.

Blizanci imaju uglavnom nežan izraz lica i zrače šarmom, kao i pozitivnom energijom. Neretko su nasmejani.

Krase ih izražene jagodice, a ponekada mogu da imaju jedan, ali vidan istaknuti mladež poput onih iznad usana ili neposredno ispod oka. Mimika lica im je prijatna i deluju svima veoma drago.

Rak nasuprot onome što on predstavlja u svojoj osnovi, generalno može da na licu odaje manjak šarma u odnosu na ono što oni zaista jesu.

Krupne oči su njihov zaštitni znak, a veoma retko imaju nekakve neidealnosti poput mladeža koji su previše vidni, velikog nosa, visokog čela ili čak klempavih ušiju.

Lav uvek ima svoju grivu, pa tako i kosa uglavnom jeste adut koji svaki Lav preferira, a naročito dame, koje uvek vole da kosom prikrivaju nedostatke na licu ili da šiškama ukrase isto.

Krupne oči i izrazito pune usne, njihov su zaštitni znak. Obrazi su im "puni", čak i onda kada se radi o jako vitkim osobama.

Devica može da ima dosta strog, prodoran, čak i „mračan“ pogled. Možete biti poprilično neprijatno iznenađeni načinom na koji vas gledaju.

Oni vole da akcentuju obrve, ako nisu dovoljno guste, neće se libiti da ih crtaju ili tetoviraju. Lice im često može biti malo „špicasto“, a muškarci neguju svoju bradu.

Vage se trude da na svom licu emituju šarm kakav im je neophodan da vladaju situacijom, drugim osobama, okolinom.

Međutim, Vaga je potpuno nesposobna da na svom licu prikrije sve ono što treba da prikrije, pa je činjenica takva da se uvek njene misli odaju. Uglavnom imaju lepu kosu, osmeh i zube.

Škorpije imaju veoma snažan i prodoran pogled. Nekada svojim pogledom mogu da uliju strah, posebno kod osobe koja ih ne poznaje.

Mimika lica je specijalna tehnika kojom Škorpija vlada. Oni mogu nameštati svoj izraz onako kako žele. Po praviliu se sva njihova lepota koncentriše na simetričnom licu.

Strelčevi su osobe koje imaju gustu kosu, guste obrve, trepavice, a muškarci gustu bradu, koju vole da neguju i ističu.

U globalu, oni mogu licem ostaviti utisak "prgave" osobe kojoj stalno nešto smeta. Isto tako, kada to požele, mogu se skoncentrisano potruditi da ostave utisak osobe koja je jako prijatna.

Jarčevi mogu da imaju nešto predimenzionirano na licu. Ili preterano istaknute guste obrve, krupne oči, a neretko i velik nos.

Jarac može po licu delovati jako "tupo", naročito zbog toga što se njihov šarm aktivira povremeno. Ponekada imaju mogućnost da upravljaju svojim šarmom lica, ali se moraju baš potruditi.

Vodolije su osobe koje definitivno imaju prelepo lice. Jako su retki suprotni slučajevi. Oni će svoje lice jako negovari, kroz razne pilinge, ali i drugu negu.

Dame u ovom znaku imaju izražene usne koje šminkom još više neglašavaju, kao i oči, dok muškarci vole da im lice bude glatko, i besprekorno uredno.

Ribe su jako šarmantne, pa deo tog šarma mora da se vidi i kroz lice. Skoro svaki pripadnik ovog znaka ima krupne oči, izražene jagodice, a njihovo lice deluje "okruglasto" i "puno".

Sam ten lica može biti jako svetao, a umeju da vešto koketiraju svojim pogledom koji ide od nežnog do maksimalno prodornog.

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Astrosavet. Sva prava zadržana.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.