Sta-o-njemu-govori-nacin-na-koji-vodi-ljubav

Izvor: medio.rs, 20.Avg.2014, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sta-o-njemu-govori-nacin-na-koji-vodi-ljubav

Stručnjaci kažu da način na koji muškarac vodi ljubav govori mnogo o njemu, ali i o tome kako doživljava svoju partnerku.

Ukoliko vaš muškarac voli nežan seks to ne znači da nije strastven u krevetu. To samo pokazuje da mu je stalo do vas.

Muškarac koji voli žestok seks je muškarac koji teško priznaje sopstvene emocije. Ovakvi muškarci smatraju da je seks jedino područje u kojem su oni zaista dobri...

Muškarci koji vole seks na raznim mestima >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << i koji vole da eksperimentišu prilično su sigurni u sebe i vole svoju partnerku. Ovaj muškarac voli da isprobava nove poze i da ostvaruje seksualne maštarije.

Partner koji voli grub seks, u stvari se oslobađa od stresa. Neki muškarci su od malena naučeni da moraju da budu pravi muškarci, pa se tako ponašaju i kada vode ljubav.

Izvor: ljepota.ba

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.