Sta-nas-usrecuje

Izvor: medio.rs, 23.Avg.2014, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sta-nas-usrecuje

Žene usrećuju sitnice, pokazalo je istraživanje britanskog lanca trgovina Sainsburys. U istraživanju je učestvovalo 2.000 osoba, a rezultati su pokazali da žene u trenu mogu usrećiti partnerovi zagrljaji i poljupci, pokloni i cveće, a podjednako ih usrećuje i kada im neko kaže da izgledaju mlađe.

Žene mnogo više usrećuje kupovina poklona za koji znaju da će usrećiti nekoga, nego kupovina odeće ili šminke za sebe. Veoma nam je važno i udobno donje rublje, a u odeći >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << koju nose dobro se osećaju samo tri dana sedmično, pa su nam stoga važni i komplimenti. Žene usrećuje dečija zahvalnost, a posebno im je drago i kada njihova deca dobijaju pohvale u školi ili na sportskim terenima.

Usrećuje nas dobra knjiga, ručak sa prijateljima, šefova pohvala.. .

Donosimo vam spisak svih sitnica koje usrećuju žene: spontano maženje s partnerom, udobno donje rublje, neočekivani komentari da su smršale, kupovina poklona za koje znaju da će uveseliti druge, seksi donje rublje, sniženja i rasprodaje, cveće, poklon, komplimenti na račun mladolikog izgleda, pohvale za stil, čokolada, "gde si kupila haljinu" pitanje, druženje sa prijateljima, kada im stare pantalone koje su im bile uske ponovo pristaju, dobra knjiga, lep osmijeh, kada ih na stolu dočekaju ručak ili večera, kupovina, kada neko primeti njihovu novu frizuru, dečiji zagrljaj na kraju dana, priprema za izlazak, rasprodaja u omiljenoj trgovini, kompliment da im je dete lepo odgojeno, penušava kupka, novi parfem, ručak sa prijateljima, pobeda u debati, šefova pohvala, dečija zahvalnost, dan u wellness centru, vežbanje, pokazivanje nove trobe, kada u klubu čuju omiljenu pjesmu, gledanje omiljene serije, činjenica da im je dete dobro u školi ili nekoj drugoj aktivnosti, skidanje štikli nakon noćnog izlaska, kupovina odeće, jedenje sira, dobro obavljen posao, prvi sastanak, razgovor sa prijateljima, gledanje Tv sapunice, pijuckanje vina sa prijateljima, kupovina nove šminke, manikir, nošenje steznika za oblikovanje tela, pevanje u automobilu, traženje novog hobija, push up grudnjak, nove cipele.

Izvor: Ljepota.ba

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.