Srpskom MMA borcu pokušali da ukradu auto, on uhvatio napadača, drugi mu zadao 10 UBODA NOŽEM! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2017, 02:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpskom MMA borcu pokušali da ukradu auto, on uhvatio napadača, drugi mu zadao 10 UBODA NOŽEM! (VIDEO)

Za napadačima se i dalje traga

Policija u Nju Berlinu (Viskonsin) traga za dvojicom napadača koji su izboli bivšeg srpskog MMA borca Sašu Perkića dok ih je, u sredu ujutro, sprečavao da ukradu njegov automobil.

Kako je saopštila policija, dva nepoznata lica su pokušala da ukradu Perkićev automobil "kia sol", te da ih je bivši MMA borac u tome sprečio, prilikom čega je zadobio povrede.

Perkić je rekao da je primetio da mu se približava kombi i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je pomislio da će da prođe pored njega, jer je išao velikom brzinom. Ali, pogrešio je, jer su putnici iz kombija odlučili da ukradu njegov automobil, prenose "Nezavisne novine".

- Uhvatio sam jednog pljačkaša za ramena i bacio ga na tlo. Seo sam na njega i počeo da ga udaram, a onda sam osetio udarce na svojim leđima. Najpre sam pomislio da me drugi napadač udara šakama, ali onda sam osetio oštar bol u desnom ramenu i tada shvatio da me drugi napadač bode nožem - rekao je napadnuti Perkić.

Bivši MMA borac, u pokušaju da zaštiti svoju imovinu, zaradio je deset uboda nožem, a napadači su na kraju odustali od krađe, vratili se u svoj kombi i pobegli. Perkić je nakon pružene pomoći u bolnici, pušten na kućno lečenje.

- Ono što me ne ubije, čini me jačim. Još sam živ. Idem da vidim svoju djeci i moj automobil je još uvijek tu - kaže Perkić.

On dodaje da, uprkos povredama ramena i leđa, ne žali zbog onoga što je branio sebe i svoju imovinu, ali naglašava da je ipak naučio vrednu lekciju.

- Nemojte da odustanete od svog automobila, ali pozovite policiju odmah, ako neko pokuša da ga ukrade - savetuje srpski MMA borac.

Policija i dalje traga za napadačima, koji su opisani kao Afro-amerikanci, obojica starosti oko 20 godina. Jedan od njih je imao crnu kapuljaču, dok je drugi nosio crni kaput.

Saša Perkić je bivši MMA borac, srpskog porekla rođen u Sjedinjenim Američkim Državama. Poznat je pod nadimkom "Srpski ratnik".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.