Izvor: Southeast European Times, 26.Jun.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski parlament izabrao Đukić-Dejanović za predsednika skupštine

26/06/2008

BEOGRAD, Srbija -- Zakonodavci su u sredu (25. juna) izabrali Slavicu Đukić-Dejanović iz Socijalističke partije Srbije (SPS) za predsednicu skupštine. Ona je bila jedini kandidat za tu funkciju. Pored koalicije na čelu sa SPS-om, podržala ju je i koalicija predvođena Demokratskom strankom (DS), kao i stranke etničkih manjina.

U međuvremenu, predsednik Srbije Boris Tadić, šef DS-a, ponovo u sredu nije odredio premijera. Posmatrači su i u utorak očekivali da će saopštiti ime mandatara. (Blic, Danas - 26/06/08; Tanjug, Rojters, AFP, Beta, B92 - 25/06/08)

Nastavak na Southeast European Times...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Southeast European Times. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Southeast European Times. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.