Srpkinje na šestom mestu po lepoti u svetu!

Izvor: NaDlanu.com, 22.Sep.2014, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpkinje na šestom mestu po lepoti u svetu!

Brazilke su najlepše žene sveta, a Srpkinje su na šestom mestu, prema izboru sajta "Destination Point".

Ivana Španović je lepa "za medalju"!

Portal piše da Srpkinje predstavljaju savršeni spoj slovenskih i mediteranskih gena, a autor ističe da „99 odsto anonimnih dama na ulicama Srbije ima izuzetnu figuru na kojoj bi im pozavidele mnoge slavne dame“, da su idealnih proporcija, dugih nogu, zaobljenih bokova i ravnog stomaka i da bi svaka >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << slučajna prolaznica u Srbiji mogla biti zvezda.

Autori su naglasili da lepih ljudi ima u svim krajevima sveta, ali i da postoje mesta koja se mogu pohvaliti daleko većim brojem lepih devojaka.

Prvo mesto su zauzele Brazilke koje su karakteristične po „atraktivnim telima i sportskom izgledu", druge su Ruskinje, na trećem mestu su Venecuelanke koje se, osim trećeg mesta na ovoj listi, mogu pohvaliti i sa šest osvojenih titula Mis sveta.

Indija je zauzela četvrto mesto, iza Indijki su Šveđanke i Srpkinje, a nakon njih dolaze Francuskinje i Argentinke. Ukrajinke su na devetom mestu, a slede ih Italijanke.

Poslednje, 11. mesto, pripalo je devojkama Južne Koreje koje krasi „nevini izgled i lep ten".

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.