Sremska Mitrovica: Odluka o Mitrosu za 30 dana

Izvor: Radio 021, 21.Dec.2014, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sremska Mitrovica: Odluka o "Mitrosu" za 30 dana

Sremskomitrovački "Mitros" juče nije prodat jer je ponuda jedinog ponuđača bila manja od 50 odsto procenjene vrednosti.

"Gerlinger holding" iz Autrije bio je jedini ponuđač, i ponudio je 800.000 evra za kupovinu, s tim da će konačnu odluku doneti odbor poverilaca.

Johan Gerlinger, jedini ponuđač i vlasnik rekao je da želi da, ako postane vlasnik "Mitrosa", već od kraja juna počne sa proizvodnjom, s tim da bi u prvoj fazi zaposlio 300 radnika i uložio osam >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << miliona evra u proizvodnju.

Odbor poverilaca bi trebalo da donese odluku o tome da li prihvata ponudu za "Mitros" u roku od 30 dana, a gradonačelnik Sremske Mitrovice Branislav Nedimović kaže da je grad uradio sve što je u njegovoj nadležnosti da se situacija u "Mitrosu" reši u najboljem interesu i grada i ove kompanije.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.