Srce mi je u Srbiji, a glava u Americi

Izvor: Blic, 25.Jul.2014, 07:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srce mi je u Srbiji, a glava u Americi

Manekenka priznaje da pati kad nije sa dečkom Nikolom Rokvićem, ali ipak ne razmišlja o tome da živi u Beogradu. Bojana Barović

Iako njen budući svekar Marinko Rokvić često ističe da bi voleo što pre da dobije unuke, Bojana Barović tvrdi da nije spremna za roditeljstvo.

- Nikola i ja zasad zaista nemamo takve planove jer smo oboje fokusirani na karijere. Ali, ako nas sudbina odvede tim putem, bićemo srećni - kaže manekenka.

Ona dugo živi u Americi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ali Srbiju smatra domom.

Nikad više u „Survivor“

- Nikoli i meni se dogodila najlepša stvar u “Survivoru”. Ne bih opet učestvovala jer ne želim da pokvarim nijedno sećanje na tih prelepih 30 dana nekim novim iskustvom koje, sigurna sam, ne bi bilo ni približno onom koje smo nas dvoje doživeli - kaže Bojana.

- Srbija će uvek biti moj dom bez obzira na to gde se u svetu nalazim. Volim putovanja i ne drži me mesto, ali najviše volim da dođem u Beograd i provodim vreme s Nikolom. Posle toliko godina u inostranstvu, ne verujem da bih mogla da se vratim za stalno u Srbiju. S druge strane, ne mogu dugo da budem u Americi. Moj život je u koferu i na to sam navikla. To je moja žrtva da bih uklopila i posao i zadovoljstvo. Glava mi je tamo, a srce ovde - kaže manekenka.

Bojana sve više vremena posvećuje glumi, pa smo je pitali da li je odustala od modelinga.

- Priznajem da mi je modeling u jednom momentu dosadio, ali sam zahvalna što i dalje mogu da se bavim tim poslom. U poslednjih nekoliko godina idem na časove glume u jednoj ozbiljnoj školi u Los Anđelesu i što više ulazim u taj svet, sve se više zaljubljujem u glumački poziv - kaže manekenka.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.