Srbima duži od Hrvata!

Izvor: Kurir, 02.Avg.2014, 07:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbima duži od Hrvata!

Prema podacima Svetske zdravstvene organizacije, naši muškarci imaju za 10 milimetara duži polni organ od komšija

BEOGRAD - Bosanci su najobdareniji u Evropi, a slede Holanđani i Gruzijci.

Srbi imaju veći penis od Hrvata, a na dnu lestvice su Italijani i Grci, pokazuju najnovija istraživanja. Nemački nedeljnik Fokus predstavio je novu studiju nemačke organizacije Pro familija o dužini penisa u Evropi, baziranoj na podacima Svetske zdravstvene >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << organizacije.

Prema ovim podacima, Srbi imaju za 10 milimetara veći polni organ od Hrvata. Takođe, ovi podaci pokazuju da prosečna dužina penisa u erektivnom stanju u Evropi iznosi 14,5 centimetara. Najobdareniji su Bosanci i Hercegovci s prosečnom dužinom od 15,65 centimetara, ispred Gruzijaca sa 15,61 centimetar i Holanđana, čiji polni organ ima prosečnu dužinu od 15,60 centimetara.

Na samom vrhu nalaze se i Srbi s prosečnom dužinom od 14,87 cm, a slede Hrvati. Prosečna dužina muškog polnog organa kod Hrvata iznosi 14,77 centimetara. Najkraći polni organ imaju Italijani (12,5 centimetara) i Grci, s prosečnom dužinom od samo 12,18 centimetara.

(D. T.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.