Srbija u top 10 destinacija za 2015!

Izvor: BKTV News, 27.Nov.2014, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija u top 10 destinacija za 2015!

Turistički vodič Lonely Planeta u Milanu uvrstio je Srbiju u 10 najboljih turističkih destinacija za 2015. godinu, pa je tim povodom u Italiji održana proslava na kojoj su te destinacije predstavljene, saopštila je danas Turistička organizacija Srbije (TOS).

TOS je, zajedno sa još nekoliko zemalja koje su u grupi nagrađenih, predstavio turističku ponudu Srbije novinarima i turoperaterima.
Proslavu su organizovali Lonely Planet Italija, Radio Capital, Turistička >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << organizacija Srbije, grad Milano, Norveška Kraljevina i Singapur.
Cilj je bila promocija novog vodiča i Top 10 destinacija za sledeću godinu, a goste su zabavljali Dejana Petrović i njegov orkestar Big Bend i norveški Artik piva.
TOS i Er Srbija organizovali su nagradu igru i dobitnicima poklonili vikend za dvoje u Srbiji.
– Ponosni smo što smo uvršteni u novi Lonely Planet vodič, jer to pokazuje sve veće interesovanje inostranih turista za Srbiju kao turističku destinaciju. Ovo je i pokazatelj da se na inostranim tržištima prepoznaju ulaganja, trud i energija, koju smo investirali u obogaćivanje načina promocije raznovrsne turističke ponude Srbije – izjavila je direktor TOS-a Gordana Plamenac.
Izvor: tanjug
The post Srbija u top 10 destinacija za 2015! appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.