Srbija - Kina (UŽIVO)

Izvor: Večernje novosti, 21.Avg.2016, 03:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija - Kina (UŽIVO)

Najbolje srpske odbojkašice igraju finale olimpijskog turnira u Riju Srbija je na tri koraka od još jednog olimpijskog zlata na Igrama u Riju. Posle Davora Štefaneka i vaterpolista, do najsjajnijeg odličja mogu da dođu i odbojkašice.Izabranice Zorana Terzića u finalu olimpijskog turnira igraju protiv Kine, koju su u prvoj fazi šampionata savladale bez većih problema sa 3:0 (25:19, 25:19, 25:22).Dešavanja sa meča između odbojkašica Srbije i Kine pratite iz minuta u minut na sajtu "Novosti".

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Srpkinjama srebro, Kineskinje olimpijske šampionke

Izvor: Vesti-online.com, 21.Avg.2016

Mantra da je teško pobediti istog rivala približnog kvaliteta dva puta na istom takmičenju, dobilo je potvrdu u finalnom meču OI. Kina je postala olimpijski šampion pošto je slavila protiv Srbije - 3:1 (19:25, 25:17, 25:22, 25:23). Ostaje žal za zlatom, ali izabranice Zorana Terzića dale su trenutni...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.