Sramota!

Izvor: Mondo, 08.Feb.2016, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sramota!

Pevačica krivi medije da joj se mešaju u privatni život i da će na kraju zbog njih ostati bez prijatelja.

Svetlana Ceca Ražnatović nedeljama kuburi sa naslovima u pojedinim tabloidima i pričama da je u vezi sa 16 godina mlađim manekenom.

Pevačica je odlučila da tuži osobe koje izmišljaju priče o njoj, a njihove postupke naziva sramotnim i bezobraznim.

"Ispada da ne smem ni sa kim da sednem u automobil, jer će odmah ispasti da samo u vezi. Ako >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ovako nastave, niko neće hteti da se druži s mnom, ni da mi u kuću uđe. To što se piše je neuhumano. Uništavaju se životi ljudi oko mene. Ja umem s tim da se nosim, što se kaže, sve ide u rok službe, ali ima onih koji se teško oporavljaju od toga...", kaže Ceca, koja se nada da će uskoro prestati sa medijskom hajkom na njen privatni život.

Ona je ponovo prokomentarisala navode da će nastupiti u Zagrebu.

"Moja publika uvek nađe put do mene. Često nastupam na svu sreću, pa tako mnogi mogu da me čuju. Taj koji je pisao o tome, takođe će imati posla s mojim advokatima", rekla je Ceca u "Exkluzivu".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.