Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jul.2016, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spriječen novi napad na policiju u Detroitu?

DETROIT - Desetak pušaka i šest ručnih bombi pronađeno je u kući čovjeka u Detroitu koji je tokom grupne psihijatrijske terapije rekao da želi da ubije policajce.

Šef policije Džeri Grin rekao je za Detroit njuz (The Detroit News) da je neko pozvao policiju i rekao da taj čovjek želi da "uradi nešto veliko kao u Dalasu" gdje je 7. jula ubijeno pet policajaca.

"Kuća tog čovjeka u detroitskom predgrađu Sentral Lajn pretražena je i tamo je pronađena velika >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << količina oružja", rekao je Grin.

Kako kaže, osumnjičeni je priveden i prebačen u psihijatrijsku ustanovu bez optužbe.

Policija u SAD je u stanju povišene pripravnosti pošto je na više policajaca pucano od snajperskog napada u Detroitu prije dvije nedjelje.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.