Sonja i Aca Vuksanović: Spasli smo brak od razvoda

Izvor: Kurir, 30.Jan.2015, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sonja i Aca Vuksanović: Spasli smo brak od razvoda

Tajland nam se generalno dopao, tako da se nismo dvoumili kad smo ove godine birali njegovo ostrvo Puket na kojem smo bili prvi put, kaže Aca za Story

Po povratku sa dalekog Tajlanda odakle prepričavaju anegdote, Sonja i Aca Vuksanović govore za Story o tome koliko im putovanja pomažu da postanu bliži, otkrivaju kako će obeležiti petu godinu braka i u čemu se slažu kada je reč o vaspitanju dece.

Story: Zašto ste izabrali baš Tajland kao lokaciju za odmor? >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Sonja: Već smo bili tamo, a inače putujemo sa prijateljima pa nam je svima bila želja da se vratimo na Tajland koji nam pruža oazu mira i ima lepe plaže. Uz to, ima mnogo sadržaja kojima smo mogli da ispunimo slobodno vreme.

Aca: Tajland nam se generalno dopao, tako da se nismo dvoumili kad smo ove godine birali njegovo ostrvo Puket na kojem smo bili prvi put. Tu destinaciju smo izabrali i zbog društva. Brena i Boba su išli sa nama i bilo nam je super.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.